Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Lading suikerbieten verloren in Turkeye

Toegevoegd: 26-10-2018, 12.32 uur
Inmiddels is het transportbedrijf achterhaald dat de suikerbieten vervoerde.
Inmiddels is het transportbedrijf achterhaald dat de suikerbieten vervoerde.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

TURKEYE - In het gehucht Turkeye tussen Waterlandkerkje en IJzendijke is iemand vanochtend een deel van een lading suikerbieten verloren.


Wijkagent Willem Pijpelink meldt op Twitter dat, nadat op straat flink wat suikerbieten waren aangetroffen, een onderzoek werd ingesteld naar de veroorzaker. Inmiddels is het transportbedrijf achterhaald dat de suikerbieten vervoerde.

Volgens Pijpelink kan het bedrijf een rekening verwachten voor het schoonmaken van het wegdek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
k (27-10-2018 om 10:26)
dit is het gevolg van teveel lading meenemen en men kan hier niet de shovel machinist de schuld van geven het zijn immers vaak de chaffeurs die om nog een schep vragen
anoniem (26-10-2018 om 22:12)
bietenrijders hebben jullie nog altijd een premier om zoveel mogelijk ritjes en zoveel mogelijk vracht mee te nemen. Jullie weten toch ook zelf wel zeker of je te veel en zeker veel te hoog jullie vrachtwagens laat laden Het hoeveelste accident is dit nu weer al dit bietenseizoen en we moeten nog tot febr. met jullie als "gevaarlijke" chauffeurs. (Gelukkig niet allemaal) Jullie maken nog meer schade en overlast voor de andere weggebruikers dan de Oostblok chauffeurs. Misschien kunnen jullie eerst eens op cursus voor jullie aan het bietenseizoen beginnen.
Bertus (26-10-2018 om 17:46)
De bieten auto's rijden grotendeels ook zonder zeilen.... dan is de kans hierop toch groter.
AntiGSM (26-10-2018 om 17:14)
Als de chauffeur gewoon opgelet had (en niet met andere zaken bezig was) dan had hij dit zeker moeten merken anders ben je geen beroepschauffeur. Het is nog niet zomaar een beetje, schandalig gewoon!
Cookie-instellingen beheren