Vrouw op straat beroofd van armband

Toegevoegd: 27-10-2018, 20.54 uur

Vrouw op straat beroofd van armband
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - In de Diepenbrockstraat in Terneuzen is zaterdagmiddag een wat oudere dame beroofd van haar gouden armband.

De beroving vond tussen 16.30 en 16.45 uur plaats ter hoogte van de flat. Volgens de politie boden de vrouwen in eerste instantie sieraden aan. Ze drongen zichzelf op en raakten de vrouw steeds opnieuw aan. Het slachtoffer wilde dit niet en gaf aan dat de twee weg moesten gaan en van haar af moest blijven.

Eén van de vrouwen pakte steeds de polsen van het slachtoffer beet. Ook streelde de vrouw de hals van het slachtoffer. Hierop was het slachtoffer het zat. Ze vertrouwde de situatie niet en liep weg. Vervolgens werd ze echter weer benaderd door de tweede dader. Het slachtoffer riep vervolgens dat de twee weg moesten gaan. Kennelijk hebben de twee in de tussentijd echter kans gezien een 1 centimeter brede gouden slavenarmband te stelen.

De daders waren licht getinte vrouwen, beiden tussen de 40 en 45 jaar oud. De ene dader was ongeveer 1.60 meter lang. De ander was iets groter en naar schatting 1.60 tot 1.65 meter lang. De twee spraken slecht Nederlands. Eén dader droeg een donkerkleurige jas, de ander had een jas aan in een lichte kleur. Eén van de vrouwen had lang, donker haar. Mogelijk zat dit in een staart.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (31-10-2018 om 08:56)
allereerst sterkte voor de dame die beroofd is door dit tuig.ja door het '' soepele '' beleid van onze regering komen steeds meer van dit tuig Nederland binnen jammer genoeg .op deze manier neemt de acceptatie om echte vluchtelingen te helpen ook snel af .dat is jammer .er moet snel een ander beleid komen anders loopt dit helemaal mis .en dan is er wel commentaar op Anti GSM maar het is een voldongen feit dat steeds meer mensen zo denken .dit beleid van deze en vorige regeringen heeft er voor gezorgd dat dit zo is .Den Haag wordt wakker
wim (29-10-2018 om 07:11)
Midden op de dag een oudere vrouw berooft van der gouden armband en dat door vrouwen van ruim veertig jaar ik weet dat ik deze opmerking niet mag maken maar weer door licht getinte personen wat nog al eens voorkomt,ik wens de vrouw heel sterkte toe en laten we hopen dat de armband terug mag komen,door de daders worden gepakt en der straf niet kunnen ontkomen
Bewoner diepenbrock (29-10-2018 om 00:50)
Ik had ze nog weggestuurd toen ik van de supermarkt kwam ! Het waren hoogstwaarschijnlijk woonwagenbewoners, want ze hadden blauwe ogen!
AntiGSM (28-10-2018 om 19:56)
@k; als jij zo'n flinke vent bent dan hoop ik dat jezelf eens beroofd wordt door een paar van die "nieuwe" Nederlanders, dan praat je echt anders. Als ik het zo lees heeft het slachtoffer al meer dan genoeg afgezien zonder die goeie raad van jou. Het mensje durft misschien niet meer alleen naar buiten! Maar zo als ik het lees vind jij het terecht dat ze deze mevrouw hebben beroofd omdat ze niet hard genoeg heeft kunnen weglopen. Ga je diep schamen man!
BMU44 (28-10-2018 om 17:14)
@K, goedemiddag. Eerste deel van uw reactie; eens. Tweede deel van uw reactie; wat een ongelooflijke nonsens. Hoe kan het in je opkomen om dit zo op te schrijven? Je maakt jezelf een makkelijk slachtoffer? Kom op, joh. Betreffende mevrouw werd bij haar polsen vastgegrepen, bij haar nek gestreeld, etc. Dit was intimidatie in het kwadraat en dan ook nog eens door meerdere daders. Wat dacht je ervan om zelf eens om hulp te roepen? Emergis, Pieter Baan Centrum, o.i.d.? Ach ja, dat ga jij ook niet doen. Simpele ziel. Aan de overige lezers wens ik een erg fijne dag. @AntiGSM, houd u zich ook een beetje in de volgende keer?
k (28-10-2018 om 16:32)
@ antigsm denk dat maar niet jij bent er zo een die overal iets over te klagen heeft maar vervolgens zelf veilig achter zn pctje blijft zitten wat walg ik van zulke mensen en ja wat er gebeurt is is gewoon laf een oude vrouw beroven maar die vrouw had weg kunnen lopen en om hulp kunnen gaan roepen dat heeft ze niet gedaan zo maak je jezelf als oudere een makkelijk slachtoffer