Poging beroving automobilist Terneuzen

Toegevoegd: 27-11-2018, 09.48 uur

Poging beroving automobilist Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Op de Serlippensstraat in Terneuzen is vanochtend vroeg een automobilist mishandeld bij een poging om hem te beroven.

Het 63-jarige Terneuzense slachtoffer reed over de Serlippensstraat en moest stoppen omdat een boomstronk op de weg lag. Hij stapte uit om de stronk opzij te schuiven en op dat moment verschenen twee onbekende jongemannen die om geld vroegen.

De twee sloegen de bestuurder en doorzochten zijn auto. Toen het duo doorkreeg dat de man geen geld bij zich had, gingen ze er vandoor. De bestuurder is naar het politiebureau gereden en deed rond 05.00 uur aangifte van mishandeling. De politie stelt een onderzoek in.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AD. (27-11-2018 om 11:17)
Waarom is er geen signalement bekend?