Derde verdachte fatale steekpartij Vlissingen

Toegevoegd: 28-12-2018, 22.14 uur

De steekpartij vond op Tweede Kerstdag plaats in de Kasteelstraat.
De steekpartij vond op Tweede Kerstdag plaats in de Kasteelstraat.
1
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft een derde persoon aangehouden als verdachte naar aanleiding van de fatale steekpartij eerder deze week in Vlissingen.

In de Kasteelstraat raakte een 28-jarige man uit die plaats in de nacht van dinsdag op woensdag rond 02.30 uur zwaargewond. Volgens de politie werd hij gestoken. De Vlissinger werd met spoed overgebracht naar een ziekenhuis maar overleed daar alsnog aan zijn verwondingen.

Tien minuten na de eerste melding over het steekincident wist de politie in de nabij gelegen Van Hoorn van Burghstraat een 17-jarige jongen uit Vlissingen als verdachte aan te houden. Vervolgens viel de politie omstreeks 03.20 uur een huis aan de Kasteelstraat binnen. Hier werd een 22-jarige vrouw gearresteerd.

De derde verdachte is donderdagmorgen vroeg opgepakt. Het gaat om een 24-jarige man uit Goes.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
parravliss (3-1-2019 om 10:45)
in vlissingen zijn er genoeg leuke rustige plekken om te wonen. het is niet dat er op elke hoek van de straat iemand staat die je dood wilt steken ofzo meestal zijn het onderlinge conflicten die ze zelf oplossen. ik loop regelmatig langs een grote groep hang groep jongeren in de bloemenlaan ik zeg ze vriendelijk goeiedag en ze zeggen altijd netjes wat terug tis maar net hoe je ze benaderd. we moeten het met zijn allen doen al die haat vooroordelen en het niet willen verplaatsten in een ander maakt het echt niet beter. \
de mislukte oogst (30-12-2018 om 14:00)
voor mij is vlissingen toch al jaren een no go area, het verbaast me dus niets. wel jammer dat de overheid geld blijft steken in de uitwassen van hun eigen mislukte samenleving voor diegenen die hier al waren voordat dat politiek (in)correcte zooitje alles kapot maakte. Ik dacht er ooit nog eens over om wat in de glasisstraat te kopen voordat de gemeenteraad besloot er een verslaafden en dealerparadijs te vestigen. godzijdank heb ik dat niet gedaan en kan het iedereen afraden want die krotten zijn niets meer waard door toedoen, of beter, het niets doen van de gemeente. die waren drukker met hun voorbeeldfunctie door onderling te bekvechten als een stel randasocialen als ik me het goed herinner. goed voorbeeld doet volgen.
Mercine (30-12-2018 om 10:06)
@ kees, dat dacht dat gestoorde messentrekkerje vast ook over die 28 jarige en voegde de daad bij het woord. U heeft een zelfde gestoorde gedachtengang.
Kees (29-12-2018 om 12:04)
Naar mijn mening moet je zulke lui direct van de aardbodem verwijderen, geen medelijden!!!