Weerbericht:
Wisselend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode gevonden in watergang Aagtekerke

Toegevoegd: 09-01-2019, 14.24 uur
Door: Roland de Jong

AAGTEKERKE - In een watergang net buiten de bebouwde kom van Aagtekerke is vanmiddag een stoffelijk overschot gevonden. De politie is een onderzoek gestart.


Het lichaam werd rond 12.30 uur aangetroffen in de watergang 'Sint Jan ten Heere Sprink' naast een akker tussen de Roosjesweg en het Bergwegje. De politie stuurde vervolgens diverse eenheden ter plekke. Het Bergwegje werd afgezet en de recherche kwam ook ter plaatse.

Op dit moment is nog niet duidelijk wat er is gebeurd. Er lijkt geen sprake te zijn van een misdrijf, maar volgens de politie zou het wel om een noodlottig ongeval kunnen gaan. Het slachtoffer zou bijvoorbeeld kunnen zijn uitgegleden. Om wie het gaat is overigens nog niet bekend gemaakt.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren