Incident bij AZC Goes, mogelijk steekincident

Toegevoegd: 11-01-2019, 01.40 uur

Door: Roland de Jong

GOES - Flink wat hulpverleners zijn rond middernacht opgeroepen voor een incident op het terrein van het asielzoekerscentrum in Goes. Er is mogelijk sprake geweest van een steekpartij.

Twee ambulanceteams en een veelvoud aan politiewagens werden rond 00.05 uur naar het AZC-terrein aan de Albert Plesmanweg gestuurd. Ook het traumateam uit Rotterdam werd opgeroepen maar dit kwam niet meer ter plekke. Volgens een bewoner van het AZC is een gewonde ter plaatse behandeld. Voor zover bekend is er niemand per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis.

Na het incident is de politie op het terrein op zoek geweest met een diensthond. Ook werd onderzoek gedaan in en rond één van de huizen op de bovenste etage van een woongebouw op het terrein. Het is niet bekend of er ook arrestaties zijn verricht.

Zie ook:

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (11-1-2019 om 14:13)
Dit gebeurt er als je mensen van verschillende geloven die elkaar niet verdragen en kunnen luchten of zien bij elkaar zet in een klein kippenhok. Je ziet het in Azië al. Soennieten kunnen niet overweg met Sjiieten b.v. en in Azië morden ze die groepen uit. Daarom moet je selecteren op groepen bij plaatsing. Soennieten isoleren van andere geloofs groepen. Verder is het een belangrijke zaak deze getraumatiseerde mensen voortdurend bezigheid te bieden. Als ze zich vervelen komt er onlust. Dus hou ze 24 uur beig
john (11-1-2019 om 13:27)
Ja Ja Casper droom maar lekker verder
Marcel (11-1-2019 om 13:10)
Gelukkig gebeuren dit soort dingen nooit onder Nederlanders, tenminste dat zou je gaan denken als je deze reacties moet geloven.
Nel (11-1-2019 om 12:35)
En Casper jij komt uit een oorlogsgebied.?
X (11-1-2019 om 12:24)
Casper s.U woont zeker op een andere planeet zeker?
Koos P. (11-1-2019 om 12:24)
@Casper S, dus omdat die mensen uit een oorlog komen is het goed dat ze hier elkaar neersteken? Kijk eens verder dan alleen Goes. Bijna overal zorgen AZCers voor problemen en overlast. Europa is een volle emmer water, en elke immigrant uit het Midden-Oosten of Afrika is een druppel. Het duurt niet lang meer voordat de emmer overloopt.