Weerbericht:
Vannacht regen, overdag buien en zware windstoten. Vrijdag afnemende wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Inval in Sint-Maartensdijk vanwege wietkwekerij

Toegevoegd: 15-01-2019, 13.54 uur
De politie trof 17 kilo aan henneptoppen aan.
De politie trof 17 kilo aan henneptoppen aan.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

SINT-MAARTENSDIJK - De politie heeft vanochtend invallen gedaan in Sint-Maartensdijk en Bergen op Zoom en daarbij vier personen aangehouden. Dat gebeurde naar aanleiding van de vondst van een grote hennepkwekerij eind vorig jaar in het Zuid-Hollandse Den Bommel.


Nadat de in december ontdekte wietplantage was geruimd, werd een uitgebreid onderzoek ingesteld. Naar aanleiding hiervan werden vandaag woningen doorzocht. De politie hield drie mannen en één vrouw aan in de leeftijd van 52 tot 64 jaar. Twee van de vier verdachten werden ingesloten, de andere twee werden na verhoor heengezonden. Zij blijven wel verdachten.

Bij de doorzoekingen werden verschillende wapens aangetroffen. Het gaat volgens de politie om twee vuurwapens, zes stroomstootwapens en drie busjes pepperspray. Ook vond de politie bijna 25.000 euro aan contant geld. Ook werden een aantal zeer dure horloges gevonden. Ook lag er 17 kilo aan henneptoppen. Al deze zaken werden door de politie in beslag genomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren