Weerbericht:
Toenemende bewolking, vanmiddag regen. Komende nacht en morgen enkele buien
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 29 km

Melding reanimatie op A58 zorgt voor grote inzet

Toegevoegd: 24-12-2003, 00.27 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

'S-HEER ABTSKERKE - Dinsdagmiddag kreeg de ambulancedienst de melding binnen dat er op de A58 ter hoogte van hectometerpaaltje 149 een reanimatie zou zijn. Een auto zou midden op de snelweg stilstaan.

 

Daarop werden twee ambulances van de post Goes gealarmeerd. Ook ging een ambulance uit Vlissingen die toevallig in de buurt was onder A1 (met optische licht en geluidssignalen) richting het incident.

 

De politie ging met 3 voertuigen ter plaatse om een veilige werkomgeving te creëren voor de aanwezige ambulancemedewerkers. De patiënt is per ambulance naar het Ziekenhuis Walcheren in Vlissingen gebracht, het had enkel neurologische problemen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren