Weerbericht:
Wolkenvelden, ook wat zon en vrijwel overal droog. Morgen meer zon.
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 13 km

Onderzoek na vondst dode man Vlissingen

Toegevoegd: 11-02-2019, 11.40 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In een woning in Vlissingen is maandagochtend een overleden man aangetroffen. Dat heeft de politie bevestigd.


Het slachtoffer werd rond 09.15 uur aangetroffen in een huis aan de Hogeweg. Er staan verschillende politiewagens in de straat en ook een GGD-arts en de afdeling Forensische Opsporing zijn ter plekke. Rond de ingang van de woning zijn linten gespannen.

Volgens de politie is nog niet definitief vastgesteld waaraan het slachtoffer is overleden maar vooralsnog lijkt er geen sprake te zijn van een misdrijf. Op dit moment wordt in de woning nog onderzoek gedaan. De politie verwacht later vandaag meer duidelijkheid te hebben over wat er is gebeurd.

Opmerkelijk detail is dat op 13 november jongstleden twee huizen verder ook een stoffelijk overschot werd aangetroffen. Na urenlang onderzoek werd toen duidelijk dat het slachtoffer een natuurlijke dood was gestorven.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren