Weerbericht:
Vannacht enkele wolkenvelden, morgen veel zon en droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Woning Hulst onbewoonbaar door brand

Toegevoegd: 20-03-2019, 23.07 uur
Door: Roland de Jong

HULST - Een woning aan de Dubbele Poort in de binnenstad van Hulst is woensdagavond onbewoonbaar geraakt door brand.

De brand brak rond 20.25 uur uit. Er was sprake van een schoorsteenbrand en de brandweer schaalde op naar middelbrand. Er kwamen twee tankautospuiten en een hoogwerker ter plekke. Om de brand goed uit te kunnen krijgen moesten sloopwerkzaamheden worden verricht.

Volgens de Veiligheidsregio Zeeland ontstond in de woning flink wat rookschade. Daarom kunnen de bewoners niet thuis de nacht doorbrengen en worden ze elders opgevangen. Salvage is ingeschakeld om de bewoners te helpen met het afhandelen van de schade. De rook trok ook naar het huis van de buren. De brandweer heeft dit geventileerd omdat de CO-waarde te hoog was.

Rond 22.30 uur kon het sein 'brand meester' worden gegeven. Een half uur later kon een eerste brandweerwagen terugkeren naar de kazerne.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750