Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
97 files van totaal 383 km

Nieuwe vragen in onderzoek Ploegstra

Toegevoegd: 22-03-2019, 15.10 uur
Nieuwe vragen in onderzoek Ploegstra
Door: Roland de Jong

IJZENDIJKE - Het coldcaseteam dat de verdwijning van Herman Ploegstra uit Ijzendijke onderzoekt heeft na het horen van meer dan 60 getuigen en het onderzoeken van ruim 40 tips niet alleen nieuwe inzichten gekregen. Er zijn ook diverse nieuwe vragen waarop de onderzoekers graag antwoord zouden krijgen. Daarom vindt komende woensdag een nieuwe bewonersavond plaats.


Het onderzoek naar de vermissing van de vrijwillig brandweerman startte afgelopen zomer. De politie heeft inmiddels een lijst met nummers waarmee via de geheime telefoon van Ploegstra contact is geweest. Verder is de auto van de IJzendijkenaar, ondanks dat deze in de tussentijd gewoon is gebruikt, minutieus onderzocht. Er is onder meer röntgenonderzoek gedaan.

Op woensdag 27 maart wil de politie in het jeugdgebouw aan de Koninginnestraat bewoners van Ijzendijke bijpraten over de vorderingen. Ook wil de officier van justitie het publiek aanvullende vragen stellen in de hoop dat iemand meer licht kan geven op de verdwijning. Geïnteresseerden zijn vanaf 19.00 uur welkom. Om 19.15 uur beginnen de Officier van Justitie en de leider van het rechercheteam aan hun presentatie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren