Weerbericht:
Plaatselijk mist, verder veel bewolking
Verkeersinformatie:
19 files van totaal 80 km

Rij- en remproeven fataal ongeluk Goes

Toegevoegd: 16-04-2019, 23.29 uur
Foto 26 van 35

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (20-4-2019 om 12:01)
R hier is geen enkel excuus gerecht vaardigt .wat de oorzaak ook mag zijn ,met drank op rijden en dan nog met zulke snelheden vraag om ongelukken .die zijn dan ook gebeurd met dodelijke afloop .en gezien zijn verleden leert hij er ook nog niets van .dus maar een straf op zijn plaats .nooit meer een rijbewijs voor welk voertuig dan ook .de slachtoffers krijgen geen tweede kans dus hij ook niet vind ik
R (17-4-2019 om 19:47)
Zou ook wel eens kunnen dat dit door n paar eerlijke agenten geregeld is! Tuurlijk, die jongen was fout en goed fout, maar er was was niks gebeurd zonder deze achtervolging en stop met lullen en liegen, politie is ook verkeerd geweest en helaas zijn t ook mensen, ik ken er ook genoeg en in hun vrije tijd vergeten ze ook alle regeltjes! K ken er zelfs 2 die geregeld met drank op hun dienst beginnen en dat gaat toch al 18 jaar zo, dus goed bezig iedereen, flikker toch op!
Moeder (17-4-2019 om 17:44)
Niet normaal gewoon. Die jongen heeft z’n auto als moordmachine gebruikt, de gek.. “Dood door schuld” is dit zeker...
Anouk (17-4-2019 om 17:03)
Spijt is te laat, beter denk je vtv na over de gevolgen. Dit onderzoek slaat nergens meer naar mijn idee. Vreselijk voor de nabestaanden dat dit een soort bescherming lijkt vd dader. De straffen lijken al nergens op in Nedeeland dus gewoon max straf geven, dan komt hij er nog redelijk mee weg...
Ja-Ja (17-4-2019 om 07:11)
Dit is allemaal voor de verdediging van de verdachte om een lichtere straf te krijgen. Heeft geen enkel nut of OM leg het even uit wat de bedoeling is van dit alles. Zuipers hebben geen rechte en mogen geen 2de kans krijgen. O.M snapt er niets van. Bij geen 2de kans ,dan zal het zuipen in het verkeer ,veel minder worden.
Witte (17-4-2019 om 06:56)
Hoe een dader word beschermd .
Cookie-instellingen beheren