OM eist voorwaardelijke celstraf voor stalking

Toegevoegd: 25-04-2019, 20.49 uur

OM eist voorwaardelijke celstraf voor stalking
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De 34-jarige A. T. uit Tholen moet zijn slachtoffer een schadevergoeding van 2265 euro betalen, moet een voorwaardelijke celstraf van vier maanden krijgen met een proeftijd van drie jaar en ook nog eens een contact- en locatieverbod opgelegd krijgen. Dat vindt althans de officier van justitie in Middelbrug.

T., die schitterde door afwezigheid, wordt ervan verdacht medio 2016 en 2017 zijn ex-vriendin stelselmatig te hebben gestalked. Hij reed regelmatig met zijn auto door haar straat, belde, sms'te en deed kortom alles om haar de stuipen op het lijf te jagen.

De vrouw had de relatie met hem beëindigd en dat kon T. niet verkroppen. Hij stond in de tuin van de buren naar haar te loeren, klepperde met de brievenbus en bonsde op de deur. Diverse gesprekken tussen hem en de politie hadden niets geholpen. Inmiddels zegt T. niets meer van zijn ex te moeten hebben. De uitspraak is op 9 mei.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750