Weerbericht:
Heldere nacht, overdag zonnig en op veel plaatsen tropisch warm.
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Man knijpt winkelmedewerkster in billen

Toegevoegd: 04-05-2019, 13.38 uur
Man knijpt winkelmedewerkster in billen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

ARNEMUIDEN - De politie heeft vrijdagmiddag in Arnemuiden een man aangehouden die een winkelmedewerkster in haar billen zou hebben geknepen.

De 63-jarige Portugees werd rond 17.40 uur opgepakt. De vrouw heeft aangifte tegen de man gedaan en de Portugees moest de nacht in de cel doorbrengen om zijn zonden te overdenken.

De billenknijper is vanochend gehoord en daarbij volgens de politie ook gecontronteerd met camerabeelden van het incident.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening. (6-5-2019 om 08:05)
@roosje, waar dan??
Nedelander (6-5-2019 om 05:40)
@graaicultus stemmers bedankt Geloof mij mijn werkgever en buurman hebben op dezelfde partij als mij gestemd. alleen die mocht niet regeren net als nu. Dus het stemmen heeft geen zin meer. je zelf beschermen is beter in deze tijden. ja goed is het niet maar als de overheid niks doet ga je vanzelf iets doen. want niemand kan dit laten gebeuren. belasting betalen met zijn allen. hoge brandstofprijzen etc. mijn ideee is als eerste Grenzen dicht. Eigen volk eerst.
roosje (5-5-2019 om 13:16)
Nederlander & Mijn mening:ik ken een stadje in nederland waar soort gelijk gedrag wordt vertoont....maar dan andersom!!
Mijn mening. (5-5-2019 om 12:08)
@kim, mag ik dan in jouw billetjes knijpen?
W. Rook (5-5-2019 om 10:21)
nou ja, bij de sex onder dwang en intimidatie bij prodemos, het voorlichtings centrum van hoe den haag vindt dat onze democratie er uit moet zien,verkrachting onder dwang dus, denken ze misschien wel dat dit normaal gedrag is in NL ? De overheid geeft toch het goede voorbeeld....?? kinderjongetjes verkrachten in turkije is ook geen probleem dus... nee, billen knijpen is niet goed maar in vergelijking kan men niet hierover vallen en dan niets doen aan de kindermisbruikers en verkrachters die in dit land heerschen als seksuele roofdieren.
graaicultus stemmers bedankt (5-5-2019 om 10:10)
@ nederlander, ja sorry, veilig voelen is niet de bedoeling, daarmee kweek je geen onrust waardoor extreme minderheids partijen aan de macht blijven. Dit is een al millenia beproefde onderdrukkings methode. Maar, voelde u zich dan wel veilig bij hen voordat ze de massamigratie invoerden ? Was dat dan niet de begin fout die alles veroorzaakte ? En blijven de nederlanders daar niet nog massaal op stemmen ? U zegt den haag en brussel, maar u bedoeld b.v. de buurman en uw werkgever, uw moeder of uw zoon, want iemand moet toch op hen gestemd hebben is het niet zo ? Kijk en spreek die er dan maar op aan i.p.v. sprookjes te vertellen