Weerbericht:
Bewolkt en perioden met (mot)regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Tholenaar veroordeeld voor stalken ex

Toegevoegd: 09-05-2019, 15.22 uur
Tholenaar veroordeeld voor stalken ex
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De 34-jarige A. T. uit Tholen is donderdag door de rechtbank in Middelburg veroordeeld tot een taakstaf van veertig uur, een voorwaardelijke celstraf van vier maanden met een proeftijd van drie jaar en een contact- en locatieverbod.

T. werd ervan verdacht medio 2016 en 2017 zijn ex-vriendin stelselmatig te hebben gestalked. Hij reed veelvuldig met zijn auto door haar straat, belde, sms'te en deed alles om haar het leven zuur te maken. T. kon niet verkroppen dat de vrouw de relatie met hem had beëindigd.

Diverse gesprekken tussen hem en de politie hadden niets geholpen. Inmiddels zegt T. niets meer van zijn ex te moeten hebben.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (9-5-2019 om 19:12)
Ja heer T die niet luisteren wil moet dan maar op de bladeren zitten