Weerbericht:
Zonnig en droog nazomerweer
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Persoon bekneld bij ongeluk heftruck

Toegevoegd: 28-06-2019, 14.54 uur
Het slachtoffer is per ambulance afgevoerd naar Rotterdam.
Het slachtoffer is per ambulance afgevoerd naar Rotterdam.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

GOES - In Goes is vrijdagmiddag iemand gewond geraakt bij een bedrijfsongeval. Dat bevestigt een woordvoerder van de politie.


Volgens de woordvoerder werd rond 14.15 uur gemeld dat er iemand op het terrein van een bedrijf aan de Scottweg bekneld was komen te zitten onder een vorkheftruck. Hierop werd ook de brandweer opgeroepen maar de persoon was al snel bevrijd en hulp van de brandweer bleek niet nodig.

De ambulancedienst heeft het slachtoffer rond 14.45 uur zonder spoed overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. Over de aard en de ernst van het letsel van de persoon is niets bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (28-6-2019 om 18:25)
Het lijkt wel of er een oplegger achteruit tegen die truck is gereden. Er zit een enorme vouw in de witte trekker. Dit kan niet van de heftruck zijn dus ervoor was al iets gebeurt. Een zeer vervelende samenloop van omstandigheden waar de arbeidsinspectie verplicht bij moet komen. Kan nog flink in de papieren (boetes) lopen