Weerbericht:
Winterse buien, in het zuidoosten eerst (natte) sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Problemen op spoor na ontsporing trein

Toegevoegd: 07-08-2019, 17.01 uur
Door: Roland de Jong

KRABBENDIJKE - Op een deel van de spoorlijn Vlissingen-Roosendaal rijden momenteel geen of minder treinen als gevolg van een eerdere ontsporing van een goederentrein.


Volgens de politie kwam de trein na de ontsporing zelf weer in de rails maar is het spoor wel beschadigd geraakt. De Nederlandse Spoorwegen (NS) melden dat tussen Bergen op Zoom en Kruiningen-Yerseke minder treinen rijden. Eerder was het treinverkeer geheel gestremd. De extra reistijd kan oplopen tot 30 minuten en de stremming duurt volgens de recentste schatting tot ongeveer 20.30 uur. Eerder was een verwachte eindtijd van 18.00 uur gemeld.

Volgens de NS rijden stopbussen tussen Bergen op Zoom, Rilland-Bath, Krabbendijke en Kruiningen-Yerseke. De afdeling Verkeersongevallen Analyse (VOA) van de Landelijke Eenheid van de politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan naar waardoor de trein precies heeft kunnen ontsporen. De uitslag is nog niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan van Souburg (8-8-2019 om 13:50)
@Keek uit uw reactie kan ik opmaken dat u nog nooit in de kop van Noord Holland in Den Helder, u weet wel de thuishaven van onze Marine, bent geweest.
Hallohiermichiel (8-8-2019 om 05:59)
@Keek Ik zie jou de laatste tijd zulke negatieve reacties onder artikelen plaatsen, het valt toch allemaal wel mee. Ik ben een dagelijkse treinreiziger over dit traject en zo ook gisteren, half uur vertraging, de NS heeft het prima opgelost. Kan toch een keer gebeuren dat er wat mis gaat. Zo vaak zijn er geen storingen. Elk half uur een trein in Zeeland, op een enkele keer na stipt op tijd, daar kunnen veel landen nog een voorbeeld aan nemen. Ook het A58 traject bereid ik zeer regelmatig en op een paar toeristische weekenden na, hebben we eigenlijk geen file, in de randstad heb ik dat iedere dag. Ik zou zeggen prima geregeld in Zeeland, laat die Mariniers maar komen, Zon Zee en Strand, wat willen we nog meer, mijn reden voor forenzen!
KeeK (7-8-2019 om 18:20)
En dan willen ze hier 2000 mariniers plaatsen die dan elke dag en elke weekend over dit waardeloos spoortraject moeten? De snelweg is ook meer dicht dan open vooral bij de Vlake en overal zijn ze aan het wegwerken en zelfs bij teveel Duitse toeristen loopt hier alles al vast laat staan een Kazerne gaan openen hier ! Lang leve de NS en Prorail ! Laat de mariniers aub daar blijven, dit word een nachtmerrie want heel het openbaar vervoer in Zeeland SUCKS ! Heb echt medelijden met die mensen nu die met de trein moeten reizen bah
Cookie-instellingen beheren