Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Boetes voor voeten op stoelen in de trein

Toegevoegd: 21-08-2019, 23.44 uur
Boetes voor voeten op stoelen in de trein
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Het mag natuurlijk niet, maar loop door een gemiddelde trein en je komt het regelmatig tegen: mensen die hun voeten op de stoelen leggen. De politie bekeurde woensdag diverse van zulke overtreders.


De dienst Infra ZuidWest van de Landelijke Eenheid van de politie surveilleerde woensdag tussen Vlissingen en Goes. In totaal werden zeven personen bekeurd die met hun schoenen op de banken zaten. De zeven zullen allemaal 95 euro boete en 9 euro administratiekosten moeten betalen.

De politie schreef overigens ook nog twee bonnen uit voor personen die rookten op het station terwijl dat daar niet mocht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bram (22-8-2019 om 13:59)
@ Rick en hele boel andere. Het gaat niet erom (voor mij dan) of je wel of niet met je voeten op de stoel moet zitten. Want nee dat moet je niet doen of je legt er een krantje of je jas op. Maar het gaat erom dat politie geen tijd heeft voor serieuze misdaad maar wel voor dit. Dat klopt niet naar mijn idee. Laat een iemand van NS iedereen een waarschuwing geven 2de keer boete. Levert meer op. Kan politie doen wat ze horen te doen, al kan de gemiddelde agent dat niet eens aan in Nederland.
Han van Quist (22-8-2019 om 13:27)
Ach we hebben illegale vluchtelingen die panden kraken, we hebben nikab dragers die overal lak aan hebben, we hebben Oost Europese bendes die de boel leeg roven etc. Dat mag allemaal volgens de politie. Ze komen niet eens in actie. Als ze dat wel zouden doen zou ik daar respect voor hebben. Maar wel bekeuringen uitschrijven voor mensen met de voeten op de bank. Waarom geen waarschuwing? Omdat we in Nederland wonen waar geld boetes omzet en winst boven alles gaat. Agenten hebben nog steeds een bonnen quotum dus zoeken ze om te schrijven. Simpel.
pippa (22-8-2019 om 13:22)
camiel ik ben het grotendeels met je eens behalve dat ik 95e wel voldoende vind hoor,onbeschoftheid is een kwestie van opvoeding ik vind heel veel jonge mensen heel beleeft misschien omdat ik een dame op leeftijd ben ,maar ik word altijd met respect behandeld, maar dat doe ik ook naar henzelf.een wisselwerking.zogezegd.
Martijn (22-8-2019 om 12:21)
Lekker bezig Politie, en ondertussen wel de nikab dragers toelaten.
bram goeree (22-8-2019 om 12:14)
deze actie komt hier voor sommige mensen niet leuk over .maar je kan het ook omdraaien .als je NIET met je voeten ,vuil of niet op een bank zit krijg je ook geen bekeuring.dus is het een kwestie van fatsoenlijk gedrag .het helpt ook niet om het vriendelijk te vragen want dan krijg je een grote mond van waar bemoei jij je mee.dus niet de agenten bekritiseren maar het onfatsoenlijke gedrag van degene die zo asociaal zijn .ook vind ik dat Jan Jansen gelijk heeft betreffende de nikab draagster.maken ze een wet ,dan moet die ook na geleefd worden net als de rest .en daar ontbreekt het hier aan betreffende de nikab draagster .lullig voor de bus chauffeur die zo niet gesteund wordt terwijl er wel een wet is
AD. (22-8-2019 om 11:56)
Rico snapt het niet helemaal want de spoorwegpolitie is er niet om misdaden op te lossen maar om overtredingen te constateren die met spoorwegen te maken hebben dus een boete geven en op het eerst volgende station de trein uitzetten. en je ziet maar hoe je thuis komt.
Cookie-instellingen beheren