Weerbericht:
Zon en wolkenvelden, lokaal een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie houdt nog steeds rekening met brandstichting

Toegevoegd: 10-09-2019, 11.55 uur
De politie houdt nog altijd rekening met brandstichting.
De politie houdt nog altijd rekening met brandstichting.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Tim Koster

TERNEUZEN - Uit het eerste onderzoek naar het ontstaan van de brand in de leegstaande school in Terneuzen blijkt dat er mogelijk sprake is van brandstichting. De politie is op zoek naar getuigen.


De brand legde maandagmiddag een groot deel van een leegstaand schoolgebouw aan de Merwedelaan in de as. Tijdens de brand hebben agenten al een buurtonderzoek verricht. Ook zijn er van diverse buurtbewoners verklaringen opgenomen. De politie is nog altijd op zoek naar getuigen die mogelijk meer hebben gezien of gehoord, dat verband kan houden met de brand.

Bij het onderzoek zal de politie ook beeldmateriaal gebruiken dat door brandonderzoekers van de Veiligheidsregio Zeeland is gemaakt. Getuigen kunnen zich melden via het algemene telefoonnummer van de politie of via WhatsApp.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750