Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 11 km

Vrachtwagen rijdt van talud A58 Goes

Toegevoegd: 01-10-2019, 05.49 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Bij knooppunt De Poel bij Goes is vanochtend een vrachtwagen van het talud gereden. De chauffeur bleef ongedeerd.


Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 04.45 uur toen de vrachtwagen vanaf de A58 richting de A256 reed. Door onbekende oorzaak raakte het voertuig met de wielen in de berm waarna het langs de vangrail van het talud gleed. Zowel de brandweer als de politie en de ambulancedienst werden met spoed ter plekke gestuurd.

De situatie bleek mee te vallen en de chauffeur hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Bergingsbedrijf Kuzee zal er echter een flinke kluif aan hebben om het gevaarte weer op de weg te krijgen. Rijkswaterstaat is ook ter plekke. De afrit is momenteel nog gewoon open voor het verkeer. Alleen de vluchtstrook is afgezet.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet Cijsouw (2-10-2019 om 15:59)
ALTIJD de schuld van de auto.
jan (1-10-2019 om 07:50)
reed hij te hard of zat hij net als velen te whatsappen??
Pipo (1-10-2019 om 07:48)
Door onbekende oorzaak......lees: Door gsm gebruik!! Zo moeilijk is die bocht niet,en zeker niet op dat tijdstip,als er niemand op de weg is :(
Cookie-instellingen beheren