Weerbericht:
Bewolkt, op de meeste plaatsen droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Voorbereidingen berging vrachtwagen A58 Goes

Toegevoegd: 01-10-2019, 09.50 uur - Update: 01-10-2019, 10.18 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Bij knooppunt De Poel in Goes worden momenteel de voorbereidingen getroffen voor de berging van de vrachtwagen die daar vanochtend bij de afslag van de A58 van het talud reed.


Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 04.45 uur toen de vrachtwagen vanaf de A58 richting de A256 reed. Door onbekende oorzaak raakte het voertuig met de wielen in de berm waarna het langs de vangrail van het talud gleed. Zowel de brandweer als de politie en de ambulancedienst werden met spoed ter plekke gestuurd.

De situatie bleek mee te vallen en de chauffeur hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Vanwege de spits is gewacht met de berging. Rond 09.15 uur waren twee speciale truckbergingsvoertuigen van Kuzee ter plekke om te takelen. Inmiddels is een stuk vangrail weggehaald om zo voldoende werkruimte te hebben. De berging zelf is nog niet gestart.
 
De afslag richting de Deltaweg (A256/N256) was tot circa 10.15 uur open, maar is inmiddels helemaal dicht. Verkeer wordt omgeleid via de volgende op- en afrit (35a).


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Roos (1-10-2019 om 10:43)
Hopelijk maakt de chauffeur het goed. Mijn partner is ook chauffeur, kreeg even een brok in men keel, bij dat aanzicht.
Cookie-instellingen beheren