Weerbericht:
Bewolkt en nevelig, af en toe regen. Maandag droger
Verkeersinformatie:
Geen files

Persoon omgekomen bij ongeluk Middelburg

Toegevoegd: 31-10-2019, 15.17 uur - Update: 31-10-2019, 16.26 uur
Foto 17 van 18

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joris (3-11-2019 om 12:09)
Het gevolg van de blinde hoek van een vrachtwagen. Vanuit de cabine is een fietser niet zichtbaar op een bepaald punt naast de vrachtwagen. Daarom is er een vak voor fietsers recht voor de wachtende auto's bij deze verkeerslichten. Rechtdoorgaande fietsers kruisen anders het pad van rechtsafslaande auto's. Wat ik opmaak uit een foto van de reconstructie is dat de fietser niet voor maar naast de auto's stond opgesteld. Een vergissing met fatale gevolgen helaas. Geen schuldige aan te wijzen, we maken allemaal vergissingen in het verkeer, hoewel het fietsopstelvak aan de rechterkant duidelijker gemarkeerd zou moeten zijn. Maak het over de breedte van de hele rijbaan en schilder het rood met een witte fiets erop.
een inwoner (1-11-2019 om 19:11)
Veel kracht en sterkte toegewenst. aan de nabestaanden. En ook zeer zeker voor de vrachtwagenchaffeur. Die moet ook dit heel zn leven mee sjouwen. . EN ook de hulpverleners veel sterkte .
Pietje (1-11-2019 om 18:02)
Al die werkzaamheden en dan heel veel verkeer rond dat tijdstip. Ik vind dat die weg daar gevaarlijk is met fietsers en autos die naar rechts moeten. Vreselijk dat dit gebeurd is. Sterke voor de nabestaanden
cees (1-11-2019 om 12:35)
het zal je pa maar zijn die door zo word aangereden
Samantha (1-11-2019 om 10:44)
Kees zeer ongepast dit!!! Aan familie en omstanders enorm veel sterkte de komende tijd. Verschrikkelijk dit!
Kees (1-11-2019 om 08:33)
Beste mevr jose het is gewoon zo in verkeer is het ikke ikke ooh wee als ik achter een vrachtwagen zit moeten altijd gauw voor langs met alle risico's. En zo is het mevr jose.zou mooi zijn dat agenten af en toe eens mee rijden met de vrachtwagen. Die heeft geen tijd om rond te kijken .die is druk aan het schrijven .van overtredingen. En zo is het joseeeee
Cookie-instellingen beheren