Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Persoon omgekomen bij ongeluk Middelburg

Toegevoegd: 31-10-2019, 15.17 uur - Update: 31-10-2019, 16.26 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij een verkeersongeval op de Poelendaelesingel in Middelburg is donderdagmiddag iemand om het leven gekomen.


Bij de kruising met de Nieuwe Vlissingseweg, de Poelendaeleweg en de Vlissingsesingel kwam volgens de politie rond 14.25 uur iemand onder een vrachtwagen terecht. De hulpdiensten werden met spoed opgeroepen maar het slachtoffer overleed ter plekke. De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend.

Wat er precies is gebeurd, wordt momenteel door de de afdeling Verkeersongevallen Analyse (VOA) van de politie onderzocht. Ook de betonvrachtwagen waarmee het ongeluk gebeurde wordt onderzocht. De chauffeur van de vrachtwagen is meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. De omgeving is voorlopig afgezet.

Verkeer kan vanaf de Nieuwe Vlissingseweg wel naar Middelburg, maar verkeer dat richting Vlissingen wil moet omrijden. De Vlissingsesingel is volledig dicht en  voor auto's is de De Ruyterstraat éénrichtingsverkeer.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joan (31-10-2019 om 15:46)
Heel veel sterkte voor de familie en directe nabestaande en natuurlijk ook voor de chauffeur van de betonwagen
fietser (31-10-2019 om 15:34)
Oh wat een vreselijk bericht weer, sterkte voor alle betrokkenen.
Cookie-instellingen beheren