Weerbericht:
Zonnig en droog
Verkeersinformatie:
19 files van totaal 71 km

Vrijspraak nalaten hulp en dood door schuld

Toegevoegd: 27-11-2019, 19.31 uur
Vrijspraak nalaten hulp en dood door schuld
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De 44-jarige R. J. uit Amsterdam, die onder meer werd verdacht van het 'nalaten van hulp en dood door schuld', is daarvan woensdag door de rechtbank in Middelburg vrijgesproken. Wel veroordeelde de rechtbank hem tot een voorwaardelijke gevangenisstraf van drie maanden voor dealen en de handel en medicijnen die alleen op recept zijn te krijgen.


De Amsterdammer verstrekte harddrugs, softdrugs, methadon en diazepam aan een twintig jaar jongere Terneuzense op wie hij verliefd was. De vrouw was ernstig verslaafd aan drank en drugs en verkeerde in depressies. In augustus 2015 overleed ze. Tegen de Amsterdammer was 240 uur taakstraf en 180 dagen voorwaardelijke gevangenisstraf geëist.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750