Weerbericht:
Meest droog. Maandagavond regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Treinverkeer gestremd na ernstige aanrijding

Toegevoegd: 30-11-2019, 20.08 uur - Update: 30-11-2019, 22.08 uur
Door: Roland de Jong

’S-HEER ARENDSKERKE - Het treinverkeer is momenteel tussen Goes en Middelburg volledig gestremd vanwege een ernstige aanrijding tussen een trein en een persoon.


De aanrijding vond rond 19.45 uur plaats in de buurt van de spoorwegovergang bij de Wissenkerkseweg tussen 's-Heer Hendrikskinderen en 's-Heer Arendskerke. Na de melding werden zowel de brandweer als de ambulancedienst met spoed ter plekke gestuurd. Ook de Rotterdamse traumahelikopter werd opgeroepen maar deze kwam uiteindelijk niet ter plaatse. Het slachtoffer is ter plaatse overleden. De technische recherche onderzoekt wat er precies is gebeurd.

De Nederlandse Spoorwegen (NS) laten weten dat reizigers rekening moeten houden met een extra reistijd van meer dan een uur. De vertraging zal naar verwachting tot 23.15 uur duren, zo melden de NS op haar website. Er rijden taxibusjes tussen Arnemuiden en Middelburg. Tussen de stations Goes, Middelburg, Vlissingen-Souburg en Vlissingen rijden bussen.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ja-Ja (1-12-2019 om 12:37)
Er is iets goed mis in Nederland. Waar was de juiste hulp ? Sterkte voor de nabestaande. U blijft met de vragen zitten.
Pipo (30-11-2019 om 21:15)
Weer een zelfmoord bij deze overgang!? Triest dat dat best vaak gebeurt in NL
Cookie-instellingen beheren