Weerbericht:
Wisselvallig, ook geregeld zon, in het zuidwesten vooral zaterdag veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Bekeuringen bij verkeerscontroles

Toegevoegd: 23-01-2020, 10.16 uur
Op Schouwen-Duiveland werden 7 boetes uitgedeeld.
Op Schouwen-Duiveland werden 7 boetes uitgedeeld.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij verkeerscontroles in Hansweert en op Schouwen-Duiveland zijn woensdagavond en donderdagmorgen verschillende bekeuringen uitgedeeld.


De politie controleerde woensdag samen met handhavers van de gemeente in Burgh-Haamstede, Renesse en Zierikzee. Hierbij werd onder meer gelet op verlichting en het naleven van éénrichtingsverkeer. In totaal werden zeven boetes uitgedeeld.

Op de Zeedijk bij Hansweert werd donderdagochtend gecontroleerd op verlichting. Ook werd gekeken naar het negeren van de gesloten verklaring. Deze werd door twee bestuurders uit Hansweert genegeerd. Dit leverde hen een bekeuring op van 95 euro exclusief administratiekosten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anonymous (23-1-2020 om 17:04)
95euro zijn toch weer 20happy meals en uiteraard veiligheid! :)