Weerbericht:
Weinig bewolking. Morgen alleen in het oosten nog zomers warm
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Verdachte beledigt agenten en handhavers

Toegevoegd: 08-02-2020, 14.15 uur
Verdachte beledigt agenten en handhavers
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

GOES - In de nacht van vrijdag op zaterdag is omstreeks 04.00 uur een 28-jarige man uit Kortgene aangehouden. Hij wordt verdacht van het niet voldoen aan een bevel om weg te gaan uit de stad en hij zal ook gehoord worden omdat hij politiemensen en handhavers heeft beledigd.

Agenten kregen in de nacht van vrijdag op zaterdag een melding dat er een vechtpartij gaande was op de Oude Vismarkt in Goes. Toen zij ter plaatse kwamen, samen met de handhavers, was de vechtpartij al klaar. Er zijn namen genoteerd van mogelijke betrokkenen en iedereen werd naar huis gestuurd. Eén van de aanwezigen bleef echter staan en uitte dreigende taal. Hij is gevorderd om de stad te verlaten. Hiertoe maakte de man uit Kortgene wel aanstalten, maar hij bleef steeds terug komen en luisterde dus niet naar het bevel dat door de politie aan hem was gegeven. Toen hij tegen het kozijn van een pand aan de Lombardstraat aan trapte besloten de agenten om de man aan te houden.

Tijdens zijn aanhouding was de man nog altijd agressief en beledigde hij de agenten en handhavers door hen op luide toon allerlei ziektes toe te wensen. Zij zullen aangifte doen. De man zal vandaag in de loop van de dag worden gehoord door rechercheurs. Hij zit nog vast.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikke (9-2-2020 om 09:29)
Politie en handhavers bevoegheid geven om op te mogen treden, en niet laten escaleren. Gewoon direct met een gummiknuppel op in slaan. Niet tolereren, die jongen staat te tieren, als we dit accepteren, is het voor andere labiele hufters ook een vrijbrief om een grote bek te geven. Gewoon direct de kop indrukken. Doen ze in Spanje ook guardia civil, werkt perfect.
Anonymous (8-2-2020 om 17:36)
Stoere ventje hoor van 28 die na paar drankjes grote bek heeft! Tegen instanties en hulpverleners gewoon nachtjecel geven ey