Voorwaardelijke celstraf voor 37-jarige Goesenaar

Toegevoegd: 21-02-2020, 20.27 uur

Voorwaardelijke celstraf voor 37-jarige Goesenaar
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

MIDDELBURG - De 37-jarige D.I. uit Goes, tegen wie twee weken geleden een gevangenisstraf van achttien maanden waarvan tien voorwaardelijk was geëist, is vrijdag door de rechtbank in Middelburg veroordeeld tot een voorwaardelijke celstraf van een half jaar.

Het Openbaar Ministerie (OM) beschuldigde de Goesenaar van diefstal uit een woning in Lewedorp, een poging tot tasjesroof in Goes en kindermishandeling. In dit geval zouden de kinderen amper te eten hebben gekregen en ook zijn mishandeld.

De rechtbank vond echter alleen de diefstal en de poging tot tasjesroof bewezen. Ook zou hij hebben getankt zonder daarvoor te betalen. Ook daarvoor werd hij vrijgesproken, want dat was verduistering en géén diefstal zoals ten laste was gelegd.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
VdVonck (22-2-2020 om 12:06)
Vraag me soms echt of het hele rechtsysteem faalt of het slechts de stumpers in de toga's zijn. Zoveel feiten die makkelijk te bewijzen zijn, resulterend in een straf waar iedereen zich rot om lacht. Waarom zou je de wet nog naleven, straffen doen ze je niet.
het zal je pa maar wezen.. (22-2-2020 om 12:00)
en wat voor hulp is er voor die mishandelde verwaarloosde kinderen geregeld ? of vind de overheid het wel goed zo ?
Wim (22-2-2020 om 07:59)
Hoe durf je nauw kinderen te mishandelen en zelfs te kort aan eten te geven,zelfs in de natuur komt zoiets niet voor dat betekend dat je nog minder ben als een beest wat moet je eigen schamen man ben je daar nauw 37 jaar oud voor geworden