Half jaar cel geëist voor winkeldiefstallen en vals geld

Toegevoegd: 21-02-2020, 20.36 uur

Half jaar cel geëist voor winkeldiefstallen en vals geld
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

MIDDELBURG - Het Openbaar Ministerie (OM) in Middelburg heeft tegen de 46-jarige W. K. uit Terneuzen een gevangenisstraf van een half jaar opgelegd, plus nog eens twee maanden extra als tenuitvoerlegging van een eerder vonnis. De man die een respectabel strafblad aan vermogensdelicten heeft wordt er deze keer van verdacht twee winkeldiefstallen te hebben gepleegd en in het bezit te zijn geweest van een vals briefje van vijftig.

Op 20 augustus vorig jaar stal hij uit De Bazar in Terneuzen een waterkoker en zestien dagen eerder stal hij bij een supermarkt diverse wasmiddelen. Drie weken later probeerde hij in een Terneuzens café drank te bestellen met vals geld. Volgens zijn verklaring had K. dat niet geweten want hij had het geld van een Belg gekregen die hij softdrugs had verkocht.

De rechter doet over twee weken uitspraak.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750