Twee aanhoudingen voor inbraak in restaurant

Toegevoegd: 27-02-2020, 13.50 uur

Twee aanhoudingen voor inbraak in restaurant
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De politie heeft kort na een inbraak bij een restaurant aan de Alexander Gogelweg in Vlissingen twee mannen aangehouden. Hun signalement voldeed aan beelden die waren opgenomen door een beveiligingscamera.

Agenten ontvingen donderdag rond 03.45 uur een melding van een inbraakalarm. Op de Alexander Gogelweg aangekomen bleek er inderdaad te zijn ingebroken in een restaurant. Daarbij was geld weggenomen. Van de inbraak waren beelden opgenomen.

De politie maakte een zoekslag in de omgeving en kwam rond 04.40 uur op de Troelstraweg twee mannen tegen. Ze voldeden aan het signalement de daders op de videobeelden. Daarop zijn beide verdachten, een 24-jarige man uit Vlissingen en een 27-jarige man uit Middelburg, op last van de officier van justitie buiten heterdaad aangehouden. Ze zijn ingesloten voor verder onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (28-2-2020 om 07:32)
Ja wie met vuurspleet kan de bal verwachten dat je gepakt word en toch weer een goede vangst door politie