Weerbericht:
Weinig bewolking. Morgen alleen in het oosten nog zomers warm
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Overtredingen met snelle en gepimpte auto's

Toegevoegd: 15-03-2020, 19.12 uur
De politie deelde verschillende processen verbaal uit.
De politie deelde verschillende processen verbaal uit.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

BRESKENS - De politie heeft zondagmiddag in Breskens diverse bestuurders van snelle en gepimpte auto's beboet omdat ze allerlei (gevaarlijke) verkeersovertredingen begingen.

Nadat over de groep melding was gemaakt bij de politie, gingen diverse eenheden van de Zeeuws-Vlaamse politie op pad. De groep, bestaande uit zowel Belgische als Nederlandse voertuigen, trok richting Terneuzen. De verkeerspolitie leverde assistentie en de agenten zetten samen diverse wagens aan de kant.

Volgens de politie werden verschillende overtredingen waargenomen. Het ging onder meer om te hard rijden en verkeerd inhalen. Ook bleek er het één en ander mis te zijn met de technische staat van de auto's: te gladde banden, getinte verlichtingsarmaturen en te weinig zicht door de voorruit.

De politie deelde verschillende processen verbaal uit. Hierna verspreidde de groep zich over Zeeuws-Vlaanderen en België.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
crimi clowns (18-3-2020 om 18:16)
@ AD, zeer waarschijnlijk zijn dit geen nieuwe auto's. meestal zijn het mensen met dubieuze inkomen die geld genoeg hebben om hun auto op te knappen voor meer dan de nieuwprijs. Dat komt ook gunstig over als men een onderzoek doet naar het inkomen want officieel zijn het al oude auto's die je voor weinig op de kop tikt. Een nieuwe auto met dezelfde totaalwaarde valt al snel teveel op bij de belastingdienst. Bij verkoop tellen alle pimp onderdelen natuurlijk wel mee dus mooi wit gewassen dat zwarte geld. Hoezo geen goede investering ?
Triage (18-3-2020 om 15:42)
Fijn nu de ziekenhuizen al overbelast zijn. je zal maar worden aangereden door dit soort straatdealers. Als die zelf naar het ziekenhuis moeten neem ik toch aan dat er triage gaat plaatsvinden en dit soort personen niet geholpen worden want een ander die wel normaal is heeft dan voorrang. Maak maar een aantekening dat ze afstand hebben gedaan van hulpdiensten.
JFK (18-3-2020 om 15:33)
GEWELDIG. Opnieuw rijexamen laten doen! Geluidsoverlast in ontoelaatbaar, moet veel harder aangepakt worden. De originele uitlaat eronder en geen fratsen. Zo zijn er ook de 2-wielers die belachelijk veel decibellen produceren zoals (meestal) in het weekend in Hulst te horen is. Ter plekke oplossen of afslepen!
AD. (17-3-2020 om 12:40)
Een auto is de meest slechte investering die je kunt doen want op het moment dat je de sleutels krijgt bij aankoop is ie al 2e hands dus als je een 2e of 3e hands auto koopt met aardig wat kilometertjes op de teller en je gaat die pimpen tot die daarna de prijs van de nieuwwaarde heeft of nog meer dan vraag ik mij af ???.
Johan (16-3-2020 om 19:24)
Ach we zijn toch allemaal jong geweest? Laat die mensen toch met rust, ga eens echte boeven vangen. Liggen nog genoeg moord en verdwijningszaken te verstoffen bij de politie in Zeeuws Vlaanderen, maar daar horen we nooit meer wat van.
Albert (16-3-2020 om 18:52)
Ze willen graag aandacht en met hun gedrag krijgen ze aandacht van de politie na diverse klachten. Nu doen ze op Facebook huilie huilie omdat ze niks gedaan zouden hebben. Tuurlijk jongens...