Weerbericht:
Wolkenvelden, af en toe regen. Morgen perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt samenscholers sportpark Hulst

Toegevoegd: 06-04-2020, 21.50 uur
Politie zoekt samenscholers sportpark Hulst
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

HULST - De politie probeert uit te zoeken wie maandag aan het begin van de avond samenschoolde op een afgesloten sportpark in Hulst.


Agenten zagen rond 18.35 uur een groep van acht personen bij de sportvelden. Bij aankomst van de politie stoof de groep uit elkaar. De probeert daarom nu via camerabeelden achter de identiteit van de personen te komen.

De politie laat weten niet te begrijpen wat er onduidelijk is aan de maatregelen rond het coronavirus. “Door zulk gedrag riskeer je een hoge boete. Neem je verantwoordelijkheid en doe hier niet aan mee”, zo roept de politie op via Instagram.

Vragen over het Coronavirus?
Informatie hierover vind je op Thuisarts.nl. Heb je klachten die kunnen passen bij het nieuwe coronavirus? Maak dan een afspraak om je te laten testen. Dit kan via www.coronatest.nl of via het telefoonnummer 0800-1202. Veelgestelde vragen en antwoorden vind je bij het RIVM. Je kunt ook het landelijke informatienummer 0800-1351 bellen.

In ons nieuwsdossier vind je al onze berichten over het Coronavirus (COVID-19) terug.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
zeeuw (9-4-2020 om 08:30)
opsporen, en elk een boete van 390 euro geven ! als je tegenwoordig dan toch bij elkaar wilt zijn, maak dan een whatsapp groep....
bram goeree (7-4-2020 om 13:35)
het is te hopen dat ze gepakt worden en bekeurd .dat zij het risico nemen moeten ze zelf weten ,maar daarna steken ze ook weer anderen aan .hoe stom kun je zijn
John (7-4-2020 om 11:10)
Hopelijk krijgen ze deze personen te pakken en kunnen ze alsnog een boete ontvangen. dat gun ik ze echt als je zo omgaat met de opgelegde maatregelen.
peter (7-4-2020 om 10:45)
Wat is het probleem nou precies? De jongeren zijn uit elkaar, ze hadden het niet moeten doen. De bedoeling zal ze nu vast wel duidelijk zijn. Actief mankracht en geld gaan uitgeven om een stelletje jongeren op te zoeken om ze koste wat het kost een boete uit te schrijven voor een vergrijp als dit? Dan spreek je niet van dienstbaar of waakzaam maar van aannaaierig gedrag. Stop daarmee.
rini de jonge (7-4-2020 om 10:43)
jaar in bak steken
anon (6-4-2020 om 23:20)
Mensen , zien jullie dan niet wat er gebeurd , gewoon een paar jongeren die zich vervelen worden nu gezocht alsof ze de grootste criminelen zijn!
Cookie-instellingen beheren