Weerbericht:
Van het zuidwesten uit regen
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Boetes bij controle op bestemmingsverkeer

Toegevoegd: 08-04-2020, 22.33 uur
Boetes bij controle op bestemmingsverkeer
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

KOUDEKERKE - De politie heeft vandaag in Koudekerke meerdere bekeuringen uitgeschreven bij een controle op bestemmingsverkeer en te hard rijden.


De controle werd eerder vandaag gehouden op de Meinersweg. De politie heeft de controle gehouden in verband met klachten van omwonenden over sluipverkeer dat ook vaak te hard rijdt. Vier personen konden uiteindelijk hun bestemming niet aantonen en hebben hiervoor een bekeuring gekregen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Loes (9-4-2020 om 17:51)
Hier in Goes hetzelfde verhaal. O.a. Westwal en Opril Westwal ( bestemmingsverkeer)worden gebruikt als sluipweg naar Noord(Goese Polder) Nieuwstraat en Beestenmarkt. Zou fijn zijn als de politie ook hier maatregelen tegen zou kunnen nemen.
Mar (9-4-2020 om 10:51)
Dat werd hoog tijd, geldt ook vioor de Zwanenburgse- en Hoge Duvekotseweg.
Wim (9-4-2020 om 07:06)
Ja zo je weet hou je eigen aan de regels en ik geloof dat de politie naar aanleiding wat er nog al wat mis gaat erg streng is.