Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
37 files van totaal 115 km

Extra snelheidscontroles omgeving Kapelle

Toegevoegd: 11-05-2020, 19.01 uur
Extra snelheidscontroles omgeving Kapelle
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

KAPELLE - De politie gaat de komende tijd in Kapelle en omgeving vaker controleren op het naleven van de maximumsnelheid. Dit naar aanleiding van klachten.


De wijkagenten van Kapelle laten via social media weten dat de laatste tijd meerdere personen hebben geklaagd over weggebruikers die zich niet hielden aan de geldende maximumsnelheid van 30 kilometer per uur in de bebouwde kom. Volgens de politie was veelal sprake van ouders die zich zorgen maakten over hun buiten spelende kinderen.

Er is inmiddels gecontroleerd, maar tot nu toe viel het aantal overtredingen mee. "Behoudens de paar ‘Verstappens in spé’, waarmee wij het gesprek zijn aangegaan, viel het op dat de grote meerheid zich keurig aan de snelheid hield. Chapeau!!", zo laten de wijkagenten weten. De komende tijd zullen nog wel extra snelheidscontroles volgen, zo waarschuwt de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cees. (12-5-2020 om 10:11)
Niet zeuren maar naar de stembus gaan als er verkiezingen zijn. De VVD. en hun maten moesten bezuinigen en ook de politie werd bijna opgedoekt. Een goed gemotiveerden politieman/vrouw verdiend zijn salaris zelf terug. Kan niet iedere ambtenaar zeggen. We zitten niet te wachten op een politiestaat maar wel een met discipline onder de burgers en respect voor de opsporingsambtenaar. Eerst bakken geld uitgeven voor die "mensvriendelijke " panelen neer te zetten van " u rijdt te hard" en vervolgens zie je een middelvinger van de bestuurder achter de voorruit. Tevens zou het preventief werken dat elke week het aantal opgemaakte pv. in De Scheldepost vermeld zou worden.
merien (12-5-2020 om 09:41)
we hebben dus niet alleen in de gem kapelle last van aso figuren ???
merien (12-5-2020 om 08:29)
dan moeten ze zeker de kern wemeldinge niet vergeten en de weg langs de petrakerk daar word altijd hard gereden door aso figuren
H.Wondergem (12-5-2020 om 08:27)
Ik ben jaloers. Werd er in Middelburg ook maar eens gecontroleerd in de 30 km zone's.
John (11-5-2020 om 21:35)
Het zou de politie sieren als ze meer zouden controleren op snelheden in bebouwde kommen en overal waar het Max 50 is ipv die debiele 100 op de snelweg. In Middelburg wordt er na zonsondergang met 90+ gereden waar 50 is toegestaan, paar voorbeelden; Torenweg, Schroeweg en spinhuisweg. Belachelijk!
zeeuw (11-5-2020 om 20:19)
mogen ze ook wel eens doen op de toelstraweg in paauwenburg zand voort is er niks bij
Cookie-instellingen beheren