Half tot zwaar bewolkt en enkele buien, soms met onweer. Morgen later regen

Opnieuw inwoner Schouwen overleden aan corona

Toegevoegd: 23-05-2020, 14.35 uur
Opnieuw inwoner Schouwen overleden aan corona
© Foto: HVZeeland.nl

MIDDELBURG - Opnieuw is het overlijden gemeld van een inwoner van de gemeente Schouwen-Duiveland die besmet was met het coronavirus. Ook de twee laatst gemelde corona-sterfgevallen betroffen inwoners van deze gemeente.

Uit de nieuwste cijfers van het RIVM blijkt dat het totaal aantal met het coronavirus besemtte Zeeuwen dat is overleden inmiddels is gestegen naar 65. Het aantal personen dat opgenomen is (geweest) in het ziekenhuis vanwege een coronabesmetting staat nog altijd op 150. Op 8 mei werd voor het laatst een Zeeuw opgenomen in het ziekenhuis vanwege een coronabesmetting. Het totaal aantal personen waarbij een coronabesmetting middels een test werd vastgesteld staat inmiddels op 657. Gisteren waren dit er nog 653.

Actuele situatie in Zeeland
Hieronder de meest recente Zeeuwse cijfers van het RIVM (van vandaag)

GemeenteBesmettingenOpgenomen
(geweest)