Weerbericht:
Perioden met zon
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Drie rijbewijzen ingenomen binnen 1,5 uur

Toegevoegd: 23-05-2020, 21.41 uur - Update: 24-05-2020, 10.53 uur
Ook de bestuurder van dit busje werd aan de kant gezet.
Ook de bestuurder van dit busje werd aan de kant gezet.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

KAPELLE - De politie heeft zaterdagmiddag tijdens een verkeerscontrole op en rond de A58 bij Kapelle verschillende bekeuringen uitgedeeld, onder meer vanwege te hard rijden. Drie personen moesten hun rijbewijs inleveren.


Het team verkeer van de politie controleerde tussen 16.00 en 17.30 uur en dat leverde negen bekeuringen op. Twee keer bleken ramen te donker getint, één persoon bleek rond te rijden met een verlopen rijbewijs en ook werd een boete uitgedeeld voor rechts inhalen.

De politie zette ook vijf hardrijders aan de kant. Eén persoon reed 41 kilometer per uur te hard, een ander reed 44 kilometer per uur te hard. Twee anderen reden 70 kilometer per uur te hard. Een vijfde persoon maakte het nog bonter: deze reed 75 kilometer per uur te hard. De politie heeft van de laatste drie het rijbewijs ingenomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Justin Geelhoed (24-5-2020 om 13:47)
J v p. Als u eens begint met uw ogen op de weg te houden ipv agentje te spelen, dan is het weer een stuk veiliger. Zeikerd
Dusss (24-5-2020 om 12:21)
J v P, kansloos figuur. Is het je nooit opgevallen dat softdrugs vrijwel geen negatieve invloed op het rijgedrag heeft. En maar klagen en eigen rechter willen spelen. Propaganda !
Peter (24-5-2020 om 11:46)
Die 100kmpu mogen ze van mij weer terugbrengen naar 130, dit gaat echt nog eens grote ongelukken brengen. Met 95 rechts rijden en dan met 100 links inhalen. Van de gekke dit! Dit is echt niet gedaan omwille van het milieu, hier zit meer achter!
jan (24-5-2020 om 11:40)
geheel met J v P eens. politie doet alleen maar makkelijke dingen en eerlijk gezegd vind ik dit burgertje pesten. weer 3 mensen die hun baan kwijt zijn? voor een beetje te hard rijden. met dat 100 rijden zit werkelijk iedereen te bellen, gaan gewoon niet aan de kant, etc etc. bovendien weten we nu allemaal wel dat dat 100 rijden nergens op slaat, want de luchtkwaliteit is niet meetbaar beter geworden. zoveel meer drugs in Brabant ? laat ze daar nu eindelijk eens wat aan doen
J v P (24-5-2020 om 09:23)
En hoe zat het met de drugs misbruik ? Ik zag weer genoeg mensen wiet roken achter stuur en met hun smartphone bezig.. Ziet niemand dat ? Als Politieagent kun je per uur denk ik wel 200 boete's uitschrijven aan bumperkleven, drugs achter stuur of op de fiets/scooter en smartphone misbruik ??? 3 bekeuringen in 1 dienst is toch weggegooid geld, daar moet je 2 salarissen en dienstauto van betalen ?! Corona regels worden ook massaal genegeerd maar Politie zie je bijna nergens meer ( alleen Boa's die niks mogen of kunnen ) dus lijkt het wel vrij spel voor iedere verkeersdeelnemer... Natuurlijk moet dit ook gebeuren maar zo weinig boete's is niet normaal of realistisch, dat bestaat niet als je zo om je heen kijkt ???!
Cookie-instellingen beheren