Weerbericht:
Vannacht wisselend bewolkt en enkele buien, overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Gemeenschappelijke toiletten in Zeeland weer open

Toegevoegd: 29-05-2020, 18.39 uur
Gemeenschappelijke toiletten in Zeeland weer open
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De gemeenschappelijke toiletten in Zeeland mogen weer gebruikt worden. Deze versoepeling heeft de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) bekend gemaakt.


Om de dagrecreant tegemoet te komen is besloten dat ook de gemeenschappelijke toiletvoorziening bij vakantieparken, kampeerterreinen en kampeerveldjes dagelijks open mogen van 08.00 tot 20.00 uur. Voor jachthavens geldt dat ook alleen een toiletvoorziening open mag zijn.

De openbare toiletten bij stranden en strandovergangen zijn al sinds vorige week woensdag weer open. Het gebruik van de gemeenschappelijke was- en douchegelegenheden is in heel Nederland nog steeds niet toegestaan. Deze mogen naar verwachting op 1 juli weer open.

Daarnaast mogen recreatieondernemers vanaf vanavond 75% van de slaapplaatsen weer openstellen. Binnen poolen, kaarten en darten mag ook weer vanaf 1 juni. Hierbij moet wel vooraf worden gereserveerd en het maximaal aantal personen is 30. De 1,5 meter afstand moet wel in acht worden genomen.

Vragen over het Coronavirus?
Informatie hierover vind je op Thuisarts.nl. Heb je klachten die kunnen passen bij het nieuwe coronavirus? Maak dan een afspraak om je te laten testen. Dit kan via www.coronatest.nl of via het telefoonnummer 0800-1202. Veelgestelde vragen en antwoorden vind je bij het RIVM. Je kunt ook het landelijke informatienummer 0800-1351 bellen.

In ons nieuwsdossier vind je al onze berichten over het Coronavirus (COVID-19) terug.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren