Weerbericht:
In het noorden bewolkt, in het zuiden zon en vooral daar later buien
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Politie voorkomt strandfeest bij Dishoek

Toegevoegd: 31-05-2020, 09.46 uur - Update: 31-05-2020, 10.46 uur
Politie voorkomt strandfeest bij Dishoek
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

DISHOEK - De politie heeft zaterdag een strandfeest bij Dishoek voorkomen. Dat schrijft één van de wijkagenten op sociale media.


Op het strand bij Dishoek was veel jeugd bij elkaar gekomen voor een groot strandfeest. De politie heeft samen met de jongeren afspraken gemaakt voor een fatsoenlijk verloop van het strandbezoek.

“Over het algemeen zijn we tevreden over het verloop van deze avond” schrijft de politie.

Vragen over het Coronavirus?
Informatie hierover vind je op Thuisarts.nl. Heb je klachten die kunnen passen bij het nieuwe coronavirus? Maak dan een afspraak om je te laten testen. Dit kan via www.coronatest.nl of via het telefoonnummer 0800-1202. Veelgestelde vragen en antwoorden vind je bij het RIVM. Je kunt ook het landelijke informatienummer 0800-1351 bellen.

In ons nieuwsdossier vind je al onze berichten over het Coronavirus (COVID-19) terug.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
vrijheids-strijder (31-5-2020 om 15:33)
En ja hoor het is weer raak, een gezellig feestje geven? Ho maar, we leven in 2020 en dat kan tegenwoordig echt niet meer. Moet je je voorstellen... een echt feestje. We zijn helemaal doorgeslagen in dit land, altijd maar mensen die zich genoodzaakt voelen zich te bemoeien met andermans zaken.
Cookie-instellingen beheren