Weerbericht:
In het noorden bewolkt, in het zuiden zon en vooral daar later buien
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Politie: ‘Houd strand bereikbaar voor hulpdiensten’

Toegevoegd: 31-05-2020, 09.56 uur
Politie: ‘Houd strand bereikbaar voor hulpdiensten’
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

WESTKAPELLE - Zaterdag was het volgens de politie erg druk aan de Noorderhoofdweg bij Westkapelle. De hulpdiensten konden hierdoor het strand moeilijk bereiken.


Volgens een wijkagent stonden er veel campers en andere voertuigen. De hulpdiensten en strandwachten konden door het parkeergedrag het strand moeilijk bereiken. De politie vraagt aan iedereen om hier rekening mee te houden.

Verder mag er niet meer geparkeerd worden op de dijk richting Noordduine. Dit is namelijk een voetgangers gebied. De politie laat weten hier binnenkort bekeuringen voor uit te gaan delen.

Vragen over het Coronavirus?
Informatie hierover vind je op Thuisarts.nl. Heb je klachten die kunnen passen bij het nieuwe coronavirus? Maak dan een afspraak om je te laten testen. Dit kan via www.coronatest.nl of via het telefoonnummer 0800-1202. Veelgestelde vragen en antwoorden vind je bij het RIVM. Je kunt ook het landelijke informatienummer 0800-1351 bellen.

In ons nieuwsdossier vind je al onze berichten over het Coronavirus (COVID-19) terug.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Toezicht Faalt (31-5-2020 om 19:52)
inderdaad, hou de stranden bereikbaar voor Zeeuwen.
Cookie-instellingen beheren