Weerbericht:
Veel bewolking, vanmiddag regen. Komende nacht en morgen enkele buien
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 12 km

Ongeval tussen auto en trein in 's-Heerenhoek

Toegevoegd: 31-12-2003, 01.20 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

'S-HEERENHOEK - Omstreeks 01:15 uur botste op de Beeldhoeveweg in 's-Heerenhoek een trein op een personenauto. Hierbij is een 19-jarige man gewond geraakt.

Politie en ambulancedienst zijn direct ter plaatste gegaan. Toen de ambulance ter plaatse kwam meldde zij dat het slachtoffer bekneld zat. Daarop is de brandweer gealarmeerd.

Het ongeval gebeurde toen de automobilist zonder te kijken de onbewaakte spoorwegovergang overreed, op dat moment kwam er net een trein aan en werd de auto door de trein in de linkerflank gegrepen.

De auto werd zo'n 150 meter meegesleurd. De automobilist had alcohol gedronken. Hij is met botbreuken overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. De auto van de man is total loss.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren