Weerbericht:
Enkele buien. In het noordoosten vanochtend plaatselijk dichte mist
Verkeersinformatie:
59 files van totaal 207 km

Drugs in het spel bij ernstig ongeluk Vlissingen

Toegevoegd: 10-06-2020, 19.03 uur - Update: 13-07-2020, 04.11 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Eén van de automobilisten die vanmiddag betrokken was bij een ernstig verkeersongeval in Vlissingen, reed onder invloed van drugs. Dat meldt de politie.


Bij de kruising van de Burgemeester van Woelderenlaan met de Paauwenburgweg werd rond 17.35 uur een vrouw in een rolstoel aangereden door de bestuurder van een personenauto. Hierna volgde een botsing met een tweede personenauto. De vrouw belandde op het wegdek. Voor haar kwamen twee ambulanceteams en een traumahelikopter ter plekke. Rond 18.55 uur is het slachtoffer per helikopter overgebracht naar een ziekenhuis. Ze is er ernstig aan toe. Delen van de rolstoel van de vrouw lagen meer dan 30 meter uit elkaar.

Eén van de betrokken auto’s is tegen een boom gereden, het andere voertuig heeft een verkeersbord omver gereden. Volgens de politie is de bestuurder van de auto die de vrouw aanreed tijdens een speekseltest positief getest op drugsgebruik. De automobilist zou wiet hebben gebruikt. De speekseltest scoorde namelijk positief op THC, de werkzame stof in wiet. Een blaastest gaf geen indicatie voor alcoholgebruik.

Vanwege het ongeluk is de Burgemeester van Woelderenlaan momenteel afgesloten. De afdeling Verkeersongevallen Analyse (VOA) van de politie doet momenteel sporenonderzoek. De politie heeft inmiddels ook al diverse getuigen gehoord. Als er getuigen zijn waarmee de politie nog niet heeft gesproken, dan komt men daar graag mee in contact. Zij kunnen bellen met 0900-8844.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bewoner (11-6-2020 om 18:01)
Er was drugs in het spel (wat net als drank het reactie vermogen beïnvloed) en er werd veel en veel te hard gereden kijk maar eens naar foto 8 invaliden vrouw in de rol stoel aangereden vecht nog voor haar leven. stukken rolstoel lagen 35 meter verder op Onbegrijpelijk dat Anoniem dit gaat verdedigen en wij ons mond moeten houden ?
Sonja Maljaars (11-6-2020 om 10:35)
@Middelburger; ik denk dat Marja gewoon een typfout maakte en met fit bedoelde "dit".
Marcel (11-6-2020 om 09:04)
@Anoniem, wil jij met je reactie zeggen dat deze junk een goed oplettende chauffeur is?
Omstander (11-6-2020 om 08:03)
Ik heb het horen gebeuren, gezien de lange remweg, rond de 5 seconden, was de snelheid met zekerheid te hoog.
Anoniem (11-6-2020 om 01:22)
Ik lees reactie met crimineel gedrag dit dat zus zo, maar niemand hier weet wat er precies gebeurd is.. dat hij onder invloed was is niet goed te spreken.. maar jullie gaan te ver met jullie reacties.. Ik ben er zelf ook niet bij geweest en ben zelf anti-drugs. Maar hou zulk soort meningen voor jullie. Zolang je niet weet wat er precies is gebeurt kan je niks zeggen ook.. THC kan tot 8 uur in je speeksel gevonden worden.. dus voor hetzelfde geld had hij op dat moment niks op. Je weet het niet.. dus hou jullie opmerking voor je. En ga eerst maar feiten zoeken.: inplaats van zulke meningen te geven...
Middelburger (11-6-2020 om 00:36)
@Marja vreselijk fit ? de vrouw was al vreselijk invalide ! Ook drugs op ???
Cookie-instellingen beheren