Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 30 km

Ernstig ongeluk Vlissingen, traumaheli ter plekke

Toegevoegd: 10-06-2020, 18.09 uur - Update: 10-06-2020, 19.06 uur
Twee ambulanceteams en een traumateam zijn ter plaatse.
Twee ambulanceteams en een traumateam zijn ter plaatse.
© Foto: Tim Koster
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij een verkeersongeluk in Vlissingen is aan het einde van de middag iemand ernstig gewond geraakt. Een traumahelikopter is ter plekke.


Het ongeluk gebeurde rond 17.35 uur op de kruising van de Burgemeester van Woelderenlaan en de Paauwenburgweg. Bij de aanrijding zouden twee personenauto’s en een rolstoelster betrokken zijn. Eén auto is tegen een boom gereden, het andere voertuig heeft een verkeersbord omver gereden.

Na de melding werden zowel de politie als de ambulancedienst opgeroepen. Drie ambulanceteams en een officier van dienst geneeskundig (OVDG) spoedden ter plekke. Er werd ook een traumahelikopter opgeroepen. Deze landde net na 18.00 uur bij het Nollebos. Eén slachtoffer wordt op straat behandeld, een andere persoon wordt nagekeken bij een politiewagen.

De Burgemeester van Woelderenlaan is vanwege het ongeluk door de politie afgesloten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bewoner (11-6-2020 om 12:18)
@Zeeuw niet enkel drugs ! Maar deze reed ook ongelooflijk hard. Wij zijn getuigen en dat was geen pretje kan ik u vertellen
Zeeuw (11-6-2020 om 06:48)
@Vlissinger , Hij heeft maar 1 fout gemaakt : Met drugs op deelnemen aan het verkeer.
Peter (11-6-2020 om 00:32)
Zo te zien is het sporenonderzoek hier in de reacties in volle gang!
Albert (10-6-2020 om 23:54)
@vlissingen Wellicht kunt u solliciteren bij de VOA. U heeft het ongeluk niet gezien maar u weet nu al helemaal hoe het is gebeurd. Dat is knap.
Vlissinger (10-6-2020 om 19:07)
Ik heb het ongeluk niet zien gebeuren maar ik heb wel van een afstand het eindresultaat gezien. Ik hoop dat de vrouw dit overleefd gezien de ernst van het ongeval. Verschrikkelijk dit! Die Golf rijder heeft veels te hard gereden waardoor de vrouw in de rolstoel niet wist dat ze de oversteek niet op tijd zou gaan redden. Hij heeft dus veels te laat uitgeweken en is toen in een slip geraakt en heeft de vrouw denk ik zijwaarts geschept (zie afdruk stoel in de rechterachterdeur. Hierna hield hij hem niet meer en beukte hem in de blauwe auto die net was afgeslagen. Ook dit had heel slecht af kunnen lopen.Vervolgens klapt hij op die boom. Dus hard rijden, en dan niet opletten, uitwijken en dan ook nog de macht verliezen over je voertuig. 3 fouten
Cookie-instellingen beheren