Weerbericht:
Regenachtig, overdag geleidelijk droger
Verkeersinformatie:
Geen files

Motor en rijbewijs van hardrijder ingenomen

Toegevoegd: 16-06-2020, 18.23 uur
Motor en rijbewijs van hardrijder ingenomen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

OOSTBURG - De politie heeft vandaag zowel het rijbewijs als de motor van een 48-jarige inwoner van de gemeente Sluis ingenomen na een forse snelheidsovertreding.


De verdachte was betrapt toen deze maar liefst 75 kilometer per uur te hard over de Nieuwstraat in Oostburg reed. De motorrijder werd meegenomen naar het politiebureau en daar bleek na onderzoek dat deze al eens eerder fors in de fout was gegaan. In maart van dit jaar was de persoon namelijk al betrapt op een snelheidsovertreding van meer dan 50 kilometer per uur buiten de bebouwde kom.

In overleg met de officier van justitie werd door de politie niet alleen het rijbewijs van de motorrijder ingevorderd, ook de motor werd in beslag genomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (17-6-2020 om 11:55)
@ WeetAllesbeter Uit je nek kletsen heet dat,
Wim (17-6-2020 om 07:03)
Ja het is verkeerd wat de persoon doet en al meerdere malen voor behoed wat de overschrijden betreft van de toegestane km maar het blijft zeer uitdagend om toch weer het gas open te draaien het is niet goed maar ik begrijp het wel.
WeetAllesBeter (17-6-2020 om 06:51)
Diefstal heet dat. Machtsmisbruik
camiel (16-6-2020 om 21:48)
@Mark. Geen idee wat je op dit draadje over illegaal werk en illegalen begint. die motorrijder heeft terecht een bekeuring gekregen. Het zal je kind maar zijn wat net oversteekt, en er komt zo'n ongeleid projectiel langs. Die heeft echt aan 50 m niet genoeg om te stoppen. Naar mijn mening hadden ze de motorfiets al eerder moeten innemen. Je zit maar wat populistisch te raaskallen. Nog een idee voor de politie: De rotonde bij Arnemuiden richting de A58 in beide richtingen wordt als speeltuin gezien in de avonduren door de motorrijders.
Peter (16-6-2020 om 21:27)
Mark komop man
Hardrijders, doodrijders (16-6-2020 om 19:56)
Wie niet horen wil moet maar lopen.
Cookie-instellingen beheren