Weerbericht:
Bewolkt, lokaal mist maar geleidelijk steeds meer zon
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Motor en rijbewijs van hardrijder ingenomen

Toegevoegd: 16-06-2020, 18.23 uur
Motor en rijbewijs van hardrijder ingenomen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

OOSTBURG - De politie heeft vandaag zowel het rijbewijs als de motor van een 48-jarige inwoner van de gemeente Sluis ingenomen na een forse snelheidsovertreding.


De verdachte was betrapt toen deze maar liefst 75 kilometer per uur te hard over de Nieuwstraat in Oostburg reed. De motorrijder werd meegenomen naar het politiebureau en daar bleek na onderzoek dat deze al eens eerder fors in de fout was gegaan. In maart van dit jaar was de persoon namelijk al betrapt op een snelheidsovertreding van meer dan 50 kilometer per uur buiten de bebouwde kom.

In overleg met de officier van justitie werd door de politie niet alleen het rijbewijs van de motorrijder ingevorderd, ook de motor werd in beslag genomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mark (16-6-2020 om 19:29)
Motor rijders moeten niet bekeurd worden Bekeur eerst maar eens die 130.000 Illegalen die geld krijgen van de overheid voor illegaal ongetaxeerd werk te doen Ik weet dat Politie dit niet zal doen ze vrezen net zoals de Boomer voor hun Pensioen blijf VVD stemmen komt vast allemaal goed tot je pensioen er vandoor is dat zullen we non-stop geklaag horen
Cookie-instellingen beheren