Weerbericht:
Bewolkt, lokaal mist maar geleidelijk steeds meer zon
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Bijna 70 kilometer per uur te hard op Deltaweg

Toegevoegd: 18-06-2020, 09.59 uur - Update: 18-06-2020, 16.01 uur
De politie betrapte de bestuurder met een snelheid van 148 km per uur.
De politie betrapte de bestuurder met een snelheid van 148 km per uur.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

KATS - Op de Deltaweg (N256) tussen Colijnsplaat en Goes heeft de politie vannacht het rijbewijs ingenomen van iemand die bijna 70 kilometer per uur te hard reed.


De politie betrapte de hardrijder, een inwoner van Rotterdam-Hoogvliet, ter hoogte van Kats met een snelheid van maar liefst 148 kilometer per uur op een weggedeelte waar 80 kilometer per uur de snelheidslimiet is. Na aftrek van de wettelijk verplichte correctie reed hij 64 kilometer per uur te hard. De bestuurder werd aan de kant gezet. Zijn rijbewijs werd direct ingevorderd. De zaak wordt nu voorgelegd aan een officier van justitie.

Onlangs startte de provincie nog een campagne om weggebruikers te wijzen op de vele ongevallen die op de N256 plaatsvinden. Er werden onder meer borden geplaatst en ook werd een snelheidsdisplay neergezet om mensen te wijzen op de maximumsnelheid.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jacob (18-6-2020 om 10:51)
Weer een die de regels aan zijn laars lapt. Deze aso's zijn de oorzaak van ongevallen. De straf eisen moeten drastisch omhoog en lange rij verboden eisen.
Cookie-instellingen beheren