Weerbericht:
Vooral in de noordwestelijke helft buien, soms met onweer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Rijverbod en werkstraf geëist tegen veroorzaker ongeluk

Toegevoegd: 19-06-2020, 21.18 uur
Rijverbod en werkstraf geëist tegen veroorzaker ongeluk
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

MIDDELBURG - Tegen de 54-jarige Hulstenaar B. M. is vrijdag in Middelburg een taakstraf van 90 uur en een rijverbod van een half jaar geëist.

M., die ontkent, wordt ervan verdacht eind mei vorig jaar een verkeersongeval te hebben veroorzaakt, waarbij een oudere man een sleutelbeenbreuk zou hebben opgelopen. De fietsende man reed in dezelfde richting als M. met zijn auto. M. sloeg rechtsaf en zag dat de man was gevallen.

Volgens getuigen had hij de man aangereden, volgens M. was er niets aan de hand. Zijn advocate Cindy Koole verzocht de rechtbank hem vrij te spreken omdat er geen enkel deskundig onderzoek was verricht dat uitsluitsel kon geven of M. nu iemand had aangereden of niet.

De rechter doet op 3 juli uitspraak.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (20-6-2020 om 07:11)
Je bent toch verantwoordelijk voor de fietser die door jouw schuld is gevallen