Weerbericht:
Een enkele bui, in de middag meer bewolking en soms lichte regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Brand op schip voor Walcherse kust

Toegevoegd: 06-07-2020, 18.33 uur
Brand op schip voor Walcherse kust
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Op een Deens offshore bevoorradingsschip is vanmiddag voor de kust van Walcheren brand uitgebroken. Er raakte niemand gewond.


Volgens Omroep Zeeland voer de Wilson Arctic ruim 10 kilometer buiten de kust van Domburg toen iets na 15.00 uur de brand uitbrak. Twee Zeeuwse schepen van de KNRM hebben ondersteuning gegeven. Ook een vliegtuig van de KNRM is uitgevlogen om bijstand te geven.

Het bijna 90 meter lange schip kon op eigen kracht naar de haven van Vlissingen varen voor inspectie. De brand ontstond in de machinekamer en kon door de bemanning worden geblust. Het is niet bekend wat de oorzaak is van de brand .


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750