Weerbericht:
Half tot zwaar bewokt en een enkele bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Extra snelheidscontroles in Goes

Toegevoegd: 10-07-2020, 12.27 uur
Extra snelheidscontroles in Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - De politie gaat de komende tijd in Goes extra controleren op snelheidsovertredingen. Volgens de gemeente Goes is de afgelopen maanden het aantal meldingen over hardrijders toegenomen en wordter  harder gereden dan vorig jaar rond deze tijd.


De gemeente wil het probleem samen met de politie aanpakken door onder meer verschillende lasercontroles te houden. Op tien locaties in Goes zijn borden geplaatst met daarop de tekst ‘Voor uw veiligheid, frequente radarcontrole’. Ook komen er displaykasten te staan waarop de actuele snelheid van de weggebruiker te zien is. “Dat maakt weggebruikers bewust van hun snelheid. Op deze manier vragen we extra aandacht voor de verkeersveiligheid”, zo zegt de gemeente.

De controles zullen plaatsvinden op de Oranjeweg, de Patijnweg, de ’s-Gravenpolderseweg, de Ringbaan-West (zuid), de Nansenbaan, de Anthony Fokkerstraat, de Houtkade en de Westhavendijk. Ook zal extra worden gecontroleerd op het traject `s-Heer Hendrikskinderendijk - Middelburgestraat – Westsingel en het traject Patijnweg – Van de Spiegelstraat.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (13-7-2020 om 00:40)
Wat Peter zegt; terug naar 120 - 130 om te beginnen. Waar blijft de inzet op werkelijke verkeersproblemen en gevaren?? Smartphones, drank en drugs achter het stuur, nergens richting aangeven enz enz. En vlak vooral de fietsers niet uit, die doen echt maar wat!
Martin (10-7-2020 om 19:08)
niet alleen in goes, s-Gravenpolder is ook een racebaan. Flitskasten en je bent klaar
Peter (10-7-2020 om 16:55)
Pure verspilling van geld en mankracht; beter draaien ze die gekke 100kmpu regel weer terug naar 120/130 dan raken mensen ook wat minder gefrustreerd en wordt er meer benzine verkocht. Win win!
John (10-7-2020 om 16:25)
Nu Middelburg zuid nog, want daar rijden ze ook belachelijk hard. Vooral de toren weg...
Cookie-instellingen beheren