Weerbericht:
Bewolkt, eerst in het zuiden lokaal mist en vooral in het zuidoosten regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Kinderen op luchtbed in de problemen bij Hansweert

Toegevoegd: 23-07-2020, 19.09 uur
Kinderen op luchtbed in de problemen bij Hansweert
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

HANSWEERT - Twee kinderen zijn donderdagmiddag op het water tussen Hansweert en Kruiningen in de problemen gekomen toen zij met hun luchtbed af bleken te drijven.


Rond 14.15 uur kwamen de twee kinderen in de problemen in de vaargeul ter hoogte van de Verkeerscentrale Hansweert tussen Kruiningen en Hansweert. De twee kinderen waren te ver afgedreven op hun luchtbed. Er werd alarm geslagen waarop de reddingboot Jan van Engelenburg van KNRM-post Hansweert ter plekke werd gestuurd.

Tijdens het uitvaren kwam het bericht dat de kinderen weer veilig aan wal waren gekomen. De bemanning van de KNRM is hierop weer teruggekeerd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren