Weerbericht:
Toenemende bewolking en geleidelijk enkele buien
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 15 km

Weer boetes bij controles langs Walcherse kust

Toegevoegd: 11-08-2020, 23.31 uur
De politie schreef vandaag 24 bekeuringen uit bij controles langs de Walcherse kust.
De politie schreef vandaag 24 bekeuringen uit bij controles langs de Walcherse kust.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Tim Koster

VLISSINGEN - De politie heeft vandaag weer diverse bekeuringen uitgedeeld bij controles langs de Walcherse kust. Waar er gisteren alleen rond Dishoek controles werden gehouden, werd er vandaag gecontroleerd vanaf de Boulevard in Vlissingen tot aan de strandopgang bij Dishoek.


Bij de controles van vandaag zijn onder andere 63 brom- en snorfietsers gecontroleerd en zijn er 24 bekeuringen uitgedeeld. Dertien van de bekeuringen waren voor het niet tonen van een rijbewijs of identiteitsbewijs op eerste vordering. Drie bestuurders waren niet handsfree aan het bellen en twee bestuurders reden over een onverplicht fietspad. Van één bestuurder overschreed zijn vervoersmiddel de maximale constructiesnelheid.

De overige bekeuringen zijn uitgeschreven voor overtredingen zoals losliggende lading, het bezitten van een aangebroken fles of blikje alcohol en het niet dragen van de autogordel.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
peter (15-8-2020 om 23:22)
Ik weet haast bijna zeker dat de meeste mensen die hier reageren het liefst zouden zien dat de politie meteen hun knuppel of taser trekt ipv eerst te waarschuwen of een boete uit te schrijven. Allemaal boze benadeelde witte babyboomers die hier 9 vd 10x reageren.
er voor jan lul bijhangen (15-8-2020 om 10:25)
dit weekend gaan ze weer de boulevards in vlissingen handhaven, ze zijn bang dat er niet genoeg regen komt. toeristen zullen wel de binnenstad ingaan omdat het slecht weer wordt en daar voor drukte en opstoppingen = dus besmettingen zorgen, maar dan staan ze op de boulevards te pierewaaien op aangeven van de zelfbenoemde belangrijke bestuurders die niet eens weten hoe buienradar of weerplaza werkt of niet eens op het nieuws de weerberichten volgen.
RB (13-8-2020 om 18:55)
@Peter. Klopt BOA’s zijn erom te handhaven maar volgens mij enkel bij druktes..
Michel (13-8-2020 om 12:11)
Goed werk van de handhavers, Aan de lieden met hun onzinnige negatieve reactie zou ik zeggen, moeite met handhaven , vertrek dan naar een onbewoond eiland. Aan het tuig die de wet niet willen op volgen, ga wat nuttigs doen.
Peter (13-8-2020 om 04:52)
@RB ik dscht dat BOa’s moesten handhaven en dat de politie zich meer bezig hield met belangrijkere taken? Dus ik meen dat “tieners pesten” de belangrijkere taken zijn? Wat doet een BOA-handhaver dan wel niet?
Mijn mening (13-8-2020 om 00:09)
Prima actie, totaal geen probleem mee.